Anasayfaya gitmek için tıklayınız
 
 Güncel Haberler  


 
Se Petrol Seç-g Vizyonu

SEÇ-G POLİTİKASI  Şirket bünyesindeki organizasyonların her aşamasında benimsenen etkili bir SEÇ-G Yönetim Sistemi'ni kararlılıkla uygulamak,  SEÇ-G ve benzeri Politikalarını benimsemiş ve uygulanması konusunda çaba gösteren firmalarla çalışmak. 

Şirket personelinin seçiminde SEÇ-G performansını göz önünde bulundurmak, SEÇ-G bilincinin gelişmesi ve personel eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak. ? Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik konularında sektörde her türlü işbirliğini desteklemek, bilgi alış/verişinde bulunmak. ? SEÇ-G? nin Yaşamamızın tamamında uygulanması için gayret göstermek. Bu şekilde, etkin bir SEÇ-G performansına sahip olarak müşterilerimizin, çalışanlarımızın güvenini kazanarak Hiçbir kazanın olmadığı İnsan ve Çevreye hiçbir zararın gelmediği çalışma ortamı yaratmak en büyük amacımızdır.

SEÇ-G TAAHHÜTÜMÜZ ? Çevre ve İnsan sağlığını korumak. ? Emniyetli ve Sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak. ? Yol Güvenliği ve Teknik Emniyette en yüksek Standartları uygulamak. SEÇ-G Yönetim Sistemini canlı tutmak ve sürekli gelişimine katkıda bulunmak.